2. 3. 2017

Premie studentům 2017

Nadace Leoše Janáčka si Vám dovoluje připomenout, že dne 20. května 2017 (rozhodující je datum poštovního razítka) je uzávěrka přijímání návrhů na udělení prémií NLJ pro nejlepší letošní absolventy konzervatoří, akademií a oboru muzikologie filozofických fakult univerzit. Správní rada NLJ má zájem především na odměně studentů, a to jak interpretů a tvůrců, tak i hudebních teoretiků, kteří se zajímají o dílo Leoše Janáčka, případně o hudbu 20. a 21. století. K podání nominací vyzýváme ředitele konzervatoří, děkany akademií a vedoucí hudebněvědných oborů filozofických fakult univerzit. Zdůvodněný návrh na jednoho studenta v případě konzervatoří a maximálně dvou studentů (jednoho bakaláře a jednoho magistra) v případě akademií a filozofických fakult univerzit zašlete na naši adresu: Nadace Leoše Janáčka, Krkoškova 45a, 613 00 Brno nebo prostřednictvím e-mailu janacek-nadace@janacek-nadace.cz. Děkanové akademií a filozofických fakult univerzit mohou do 10. června 2017 navrhnout k ocenění své loňské doktorandy, jejichž disertační práce má přímou návaznost na osobnost a dílo Leoše Janáčka a od jejíž obhajoby neuplynul ke dni uzávěrky přijímání návrhů více než jeden rok. K nominaci je třeba přiložit texty disertací, které si NLJ ponechá. Ke jménu navrženého je nezbytné připojit adresu jeho trvalého bydliště, kontaktní telefon, číslo účtu pro zaslání peněžité prémie a termín k osobnímu předání diplomu.

Leoš Janáček FoundationLeoš Janáček CenterEditio JanáčekContacts