Design – Šusta

Dobrý den, zajímám se o design. Interiéry Památníku Leoše Janáčka v Hukvaldech realizoval prý architekt Jaroslav Šusta v roce 1978 – je to pravda? Předpokládám, že teď je Památník nově zrekonstruován? Existují fotografie stavu z roku 1978? Děkuji za odpověď

jan wollner

19.3.2008, 11:22 – design-Šusta Stav Památníku LJ v Hukvaldech před rekonstrukcí v roce 2000 je zachycen na několika málo fotografiích. Kdo rekonstrukci navrhoval lze zjisit z archivních dokladů, které nemáme momentálně k dispozici.Pokud jste vážný zájemce o historii rekonstrukce Janáčkova Památníku, prosím obraťte se na nadaci: janacek-nadace@janacek-nadace.cz. Rádi Vam poskytneme informace. Eva Drlíková

Eva Drlíková – Nadace LJ

Rekonstrukce Památníku LJ v Hukvaldech probíhala v době, kdy jejím majitelem a správcm byl Český hudební fond. V daný okamžiku Vám nelze podat bližší informace o autorovi rekonstrukce. Fotografie z doby, o níž mluvíte existují a můžeme Vám je poskytnout v elektronické podobě. Eva Drlíková jménem Nadace LJ

Eva Drlíková – Nadace LJ